AKTUELT

Nesseplast - eit historisk tilbakeblikk
Les mer
Historiske produkter
Les mer
Bilder fra Nessane
Les merPRODUKT i fokus
PRODUKTER
HjemOm ossEPS og miljøSpesialemballasjeKontaktSertifikatBrosjyre
Byggisolasjon Akvaemballasje Rørisolasjon (KOVA) Transportsikring Standardemballasje Frukt- og grøntemballasje Lettpaller Ring, Hjerte og Kors

Varenummer:

Historiske produkterDisse garnflottørene dannet grunnlaget for starten av Nesseplast i 1957.
Flottørene ble støpt manuelt i mange varianter og størrelser.
Produksjonen ble avsluttet midt på 1980-tallet.Mur- og betongmalingen "Plastoglas" var i mange år et viktig produkt for Nesseplast. Mange startet sin karriere på Nesseplast med sommerjobb som bestod i å "tappe maling".  Produktet var i handelen til begynnelsen på 1990-tallet.
Blomsterpottene "Skumpott" fikk en i mange varianter og størrelser, fra små vinduspotter til store verandakasser og urner.

Fiskedupper ble i sin tid produsert i stort antall."Selhund", kledt med selskinn,ble solgt i souvenirbutikker over hele landet i mange år. "Innmaten" kom fra Nesseplast.  Produktet ble håndstøpt til tidlig på 1980-tallet.Skyteproppen blir brukt til å tette borehull i forbindelse med sprengingsarbeider. Den har vært i produksjon i mange år og "går" fortsatt.Innmat til svingbar lenestol.Livbøye med innstøpt stålkjerne.Flyteelement for bygging av flytebrygge etc.